Micro Master - Tredjedivisjon

Write your awesome label here.
 • Foreleser
  Arvid M. Lyngnes
 • Nivå
  Grunnleggende
 • Forventet tidsbruk
  5 timer
 • Eksamen
  Diplom

Målet med kurset

Kurset er designet for deg som er i en kjede og vil ha hjelp fra resten av kjeden til og finne kjøpere på eiendomsprosjektet ditt

Kurset Micro Master - Tredjedivisjon skal gjøre kandidaten i stand til og presentere salgsobjektet på sen slik måte at alle andre megler i kjeden kan finne potensielle kjøpere i eget nettverk. 

Temaer vi skal gå gjennom er;  Markeds segmentering. Digitale medier. Trigger, verdi og CTA

Fagområdene vi er innom; Markedsføring, markedsanalyse, Maslow og outreach.

Opplærings målene


 • Kandidaten skal kunne presentere en eiendom, før foto og takst, på en slik måte at andre eiendomsmeglere i samme kjede kan "lufte" eiendommen til eget nettverk etter potensielle kjøpere.

Forventnings avklaring

Før forelesningen starter vi alltid med en gjennomgang og en tydelig forventings avklaring i forhold til hva kandidaten  sitte igjen med etter forelesningen.

Forelesning 

Her får kandidaten en gjennomgang av key takeaways, konklusjoner og hva kandidaten forstå.

Instruksjoner 

Instruksjonene er videoer som følger forelesningene med ulike metoder for hvordan kandidaten kan bruke kunstig intelligens.

Trening

Oppgaver og øvelser er videoer og quizer som viser og er praktisk trening i de aktivitetene kandidaten beherske og bli god til.

Andredivisjon

Gjennom kurset lager kandidaten en journal/playbook, en oversikt over hva kandidaten skal gjøre aktivitet for aktivitet.

Workshop

Vi har 2 workshop i året hvor du kan møte andre utvikler, eiendomsmeglere, eiendomsbesittere, advokater, private etc. Som arbeider med det samme som deg. Her arbeider vi med bedring av strategier og aktiviteter.  

Syllabus

The Lecturer-
Arvid Madland Lyngnes

Arvid Madland Lyngnes has a master of science in marketing and works as a teacher and lecturer in marketing and sales in real estate. Arvid is also an advisor for real estate developers, investors and estate agencies. Arvid is one of the founders of L&F CG learning 
Write your awesome label here.
Created with