Micro Master - Presentasjoner

Write your awesome label here.
 • Foreleser
  Arvid M. Lyngnes
 • Nivå
  Grunnleggende
 • Forventet tidsbruk
  5 timer
 • Eksamen
  Diplom

Målet med kurset

Kurset er designet for deg som vil kunne lage en perfekt presentasjon

Kurset Micro Master - Presentasjon skal gjøre kandidaten i stand til og gi et hvilket som helst publikum et krystall klart budskap. 

Temaer vi skal gå gjennom er; Hvordan presenterer vi et tilbud. Hvordan presenterer vi et budskap. Hva er en domino og hvordan brukes en domino i en presentasjon. 

Fagområdene vi er innom; Markedsføring, forbrukeratferd, kunstig intelligens, psykologi, sosiologi, Maslow, innholdsproduksjon, semantikk og tekstforfatting.

Opplærings målene


 • Kandidaten skal forstå hvordan et tilbud presenteres 
 • Kandidaten skal forstå hvordan et budskap presenteres 
 • Kandidaten skal forstå hvordan slides brukes
 • Kandidaten skal kunne gjøre presentasjonen analogt, digitalt og på telefon

Forventnings avklaring

Før forelesningen starter vi alltid med en gjennomgang og en tydelig forventings avklaring i forhold til hva kandidaten  sitte igjen med etter forelesningen.

Forelesning 

Her får kandidaten en gjennomgang av key takeaways, konklusjoner og hva kandidaten forstå.

Instruksjoner 

Instruksjonene er videoer som følger forelesningene med ulike metoder for hvordan kandidaten kan bruke kunstig intelligens.

Trening

Oppgaver og øvelser er videoer og quizer som viser og er praktisk trening i de aktivitetene kandidaten beherske og bli god til.

Presentasjon

Gjennom kurset lager kandidaten en journal/playbook, en oversikt over hva kandidaten skal gjøre aktivitet for aktivitet for å gjennomføre salget av eiendommen

Workshop

Vi har 2 workshop i året hvor du kan møte andre utvikler, eiendomsmeglere, eiendomsbesittere, advokater, private etc. Som arbeider med det samme som deg. Her arbeider vi med bedring av strategier og aktiviteter.  

Syllabus

The Lecturer-
Arvid Madland Lyngnes

Arvid Madland Lyngnes has a master of science in marketing and works as a teacher and lecturer in marketing and sales in real estate. Arvid is also an advisor for real estate developers, investors and estate agencies. Arvid is one of the founders of L&F CG learning 
Write your awesome label here.
Created with