Micro Master - Pitching

Write your awesome label here.
 • Foreleser
  Arvid M. Lyngnes
 • Nivå
  Grunnleggende
 • Forventet tidsbruk
  5 timer
 • Eksamen
  Diplom

Målet med kurset

Kurset er designet for deg som alltid vil ha en vei inn til beslutningstakere.

Kurset Micro Master - Pitching skal gjøre kandidaten i stand til og få frem sin verdi driver til hvem som helst, hvor som helst og når som helst. Og sånn alltid få objektet i tale.

Temaer vi skal gå gjennom er; Hva er en pitch. Ulike former for pitcher. I heisen. På telefon. I et møte. 

Fagområdene vi er innom; Markedsføring, forbrukeratferd, psykologi, sosiologi, Maslow og forhandlings teori

Opplærings målene


 • Kandidaten skal vite hva en pitch er 
 • Kandidaten skal kjenne til ulike former for pitcher 
 • Kandidaten skal være i stand til å pitche seg, sin tjeneste, sitt budskap eller produkt til hvem som helst, hvor som helst og når som helst.

Forventnings avklaring

Før forelesningen starter vi alltid med en gjennomgang og en tydelig forventings avklaring i forhold til hva kandidaten  sitte igjen med etter forelesningen.

Forelesning 

Her får kandidaten en gjennomgang av key takeaways, konklusjoner og hva kandidaten forstå.

Instruksjoner 

Instruksjonene er videoer som følger forelesningene med ulike metoder for hvordan kandidaten kan bruke kunstig intelligens.

Trening

Oppgaver og øvelser er videoer og quizer som viser og er praktisk trening i de aktivitetene kandidaten beherske og bli god til.

Pitching

Gjennom kurset lager kandidaten en journal/playbook, en oversikt over hva kandidaten skal gjøre aktivitet for aktivitet for å gjennomføre salget av eiendommen

Workshop

Vi har 2 workshop i året hvor du kan møte andre utvikler, eiendomsmeglere, eiendomsbesittere, advokater, private etc. Som arbeider med det samme som deg. Her arbeider vi med bedring av strategier og aktiviteter.  

Syllabus

The Lecturer-
Arvid Madland Lyngnes

Arvid Madland Lyngnes has a master of science in marketing and works as a teacher and lecturer in marketing and sales in real estate. Arvid is also an advisor for real estate developers, investors and estate agencies. Arvid is one of the founders of L&F CG learning 
Write your awesome label here.
Created with