Mini MBA - Kundereise

Write your awesome label here.
 • Foreleser
  Arvid M. Lyngnes
 • Nivå
  Grunnleggende
 • Forventet tidsbruk
  30 timer
 • Eksamen
  Diplom

Målet med kurset

Kurset er designet for deg som vil lage kundereiser for alle dine kjøpere, selgere og interessenter. Kundereiser som sørger for at alle kommer tilbake med egne salg og anbefaler deg og dine tjenester til egne nettverk. 

En Mini MBA i kundereiser skal gjøre kandidaten i stand til identifisere individuelle behov i nettverket og designe en reise for hvert individ som gir de opplevelsen de trenger for og komme tilbake. 

Temaer vi skal gå gjennom er; Vi skal se på kunde opplevelsen, utvikling av lojale relasjoner, psykologien i relasjonen, behovene som må løses, og verdien av relasjonene.

Fagområdene vi er innom; Markedsføring, forbrukeratferd, kunstig intelligens, psykologi, sosiologi, markedsanalyse og nettverking 

Opplærings målene


 • Kandidaten skal kunne kartlegge kjøpere, selgere og interessenters forventniger
 • Kandidaten skal kunne tilrettelegge og individualisere hele kjøpe opplevelsen
 • Kandidaten skal kunne kartlege forventninger til oppfølging
 • Kandidaten skal kunne designe og automatisere oppfølgingene av alle kjøpere, selgere og interessenter
 • Kandidaten skal kunne forstå og verdsette alle relasjonene også på ROI

Oppsett av forelesningene

Forventnings avklaring

Før forelesningen starter vi alltid med en gjennomgang og en tydelig forventings avklaring i forhold til hva kandidaten  sitte igjen med etter forelesningen.

Forelesning 

Her får kandidaten en gjennomgang av key takeaways, konklusjoner og hva kandidaten forstå.

Instruksjoner 

Instruksjonene er videoer som følger forelesningene med ulike metoder for hvordan kandidaten kan bruke kunstig intelligens

Trening

Oppgaver og øvelser er videoer og quizer som viser og er praktisk trening i de aktivitetene kandidaten beherske og bli god til.

Kunde reisen 

Gjennom kurset lager kandidaten en journal/playbook, en oversikt over hva kandidaten skal gjøre aktivitet for aktivitet.

Workshop

Vi har 2 workshop i året hvor du kan møte andre utvikler, eiendomsmeglere, eiendomsbesittere, advokater, private etc. Som arbeider med det samme som deg. Her arbeider vi med bedring av strategier og aktiviteter.  

Syllabus

The Lecturer-
Arvid Madland Lyngnes

Arvid Madland Lyngnes has a master of science in marketing and works as a teacher and lecturer in marketing and sales in real estate. Arvid is also an advisor for real estate developers, investors and estate agencies. Arvid is one of the founders of L&F CG learning 
Write your awesome label here.
Created with