Micro Master - Kundelojalitet

Write your awesome label here.
 • Foreleser
  Arvid M. Lyngnes
 • Nivå
  Avansert
 • Forventet tidsbruk
  5 timer
 • Eksamen
  Diplom

Målet med kurset

Kurset er for deg som vil ha lojale kunder. Kunder som kommer tilbake til deg og kunder som anbefaler deg til sitt nettverk.

Kurset Micro Master - Lojalitet skal gjøre kandidaten i stand til og kartlegge hvordan ulike kunder ønsker at en langvarig relasjon skal være og fungere. Kandidaten skal og være i stand til og gjennomføre aktivitetene kundene ønsker. 

Temaer vi skal gå gjennom er; Kartlegging av behov. Aktiviteter gjennom kundens livsløp. Automasjon av aktivitetene. 

Fagområdene vi er innom;  Markedsføring, psykologi, sosiologi og Maslow og automasjon

Opplærings målene


 • Kandidaten skal kunne identifisere behov
 • Kandidaten ska kunne sette opp en aktivitets rekke tilpasset det behovet 
 • Kandidaten ska kunne automatisere aktivitetene

Forventnings avklaring

Før forelesningen starter vi alltid med en gjennomgang og en tydelig forventings avklaring i forhold til hva kandidaten  sitte igjen med etter forelesningen.

Forelesning 

Her får kandidaten en gjennomgang av key takeaways, konklusjoner og hva kandidaten forstå.

Instruksjoner 

Instruksjonene er videoer som følger forelesningene med ulike metoder for hvordan kandidaten kan bruke kunstig intelligens.

Trening

Oppgaver og øvelser er videoer og quizer som viser og er praktisk trening i de aktivitetene kandidaten beherske og bli god til.

Lojalitet

Gjennom kurset lager kandidaten en journal/playbook, en oversikt over hva kandidaten skal gjøre aktivitet for aktivitet.

Workshop

Vi har 2 workshop i året hvor du kan møte andre utvikler, eiendomsmeglere, eiendomsbesittere, advokater, private etc. Som arbeider med det samme som deg. Her arbeider vi med bedring av strategier og aktiviteter.  

Syllabus

The Lecturer-
Arvid Madland Lyngnes

Arvid Madland Lyngnes has a master of science in marketing and works as a teacher and lecturer in marketing and sales in real estate. Arvid is also an advisor for real estate developers, investors and estate agencies. Arvid is one of the founders of L&F CG learning 
Write your awesome label here.
Created with