Mini MBA - Eiendomskjøpere

Write your awesome label here.
 • Foreleser
  Arvid M. Lyngnes
 • Nivå
  Grunnleggende
 • Forventet tidsbruk
  30 timer
 • Eksamen
  Diplom

Målet med kurset

Kurset er designet for deg som vil ha en oversikt over alle de ulike boligkjøperne, hvordan du kan identifisere de ulike kjøperne og hvordan du går ferm for og nå de ulike kjøperne.

En Mini MBA i eiendomskjøpere skal gjøre kandidaten i stand til og finne frem til alle de som er potensielle kjøpere av et hvilket som helst boligprosjekt. 

Temaer vi skal gå gjennom er; Eliteserien, førstedivisjon, andredivisjon, tredjedivisjon, rubrikk annonser og sosiale medier 

Fagområdene vi er innom; Markedsføring, forbrukeratferd, kunstig intelligens, psykologi, sosiologi, markedsanalyse og nettverking 

Opplærings målene


 • Kandidaten skal finne frem til flere kjøpere som har eiendommen som sin spekk
 • Kandidaten skal finne frem til flere kjøpere som har tapt budrunder på lignende eiendommer
 • Kandidaten skal finne frem til de mest sannsynlige lokale kjøperne
 • Kandidaten skal få hjelp fra meglere i egen kjede
 • Kandidaten skal vite hvordan rubrikk annonser brukes mest effektivt for og nå kjøpere
 • Kandidaten skal vite hvordan digitale og sosiale medier brukes mest effektiv for og nå kjøpere 

Oppsett av forelesningene

Forventnings avklaring

Før forelesningen starter vi alltid med en gjennomgang og en tydelig forventings avklaring i forhold til hva kandidaten  sitte igjen med etter forelesningen.

Forelesning 

Her får kandidaten en gjennomgang av key takeaways, konklusjoner og hva kandidaten forstå.

Instruksjoner 

Instruksjonene er videoer som følger forelesningene med ulike metoder for hvordan kandidaten kan bruke kunstig intelligens

Trening

Oppgaver og øvelser er videoer og quizer som viser og er praktisk trening i de aktivitetene kandidaten beherske og bli god til.

Eiendoms kjøpere

Gjennom kurset lager kandidaten en journal/playbook, en oversikt over hva kandidaten skal gjøre aktivitet for aktivitet.

Workshop

Vi har 2 workshop i året hvor du kan møte andre utvikler, eiendomsmeglere, eiendomsbesittere, advokater, private etc. Som arbeider med det samme som deg. Her arbeider vi med bedring av strategier og aktiviteter.  

Syllabus

The Lecturer-
Arvid Madland Lyngnes

Arvid Madland Lyngnes has a master of science in marketing and works as a teacher and lecturer in marketing and sales in real estate. Arvid is also an advisor for real estate developers, investors and estate agencies. Arvid is one of the founders of L&F CG learning 
Write your awesome label here.
Created with