Micro Master - Digitale medier

Write your awesome label here.
 • Foreleser
  Arvid M. Lyngnes
 • Nivå
  Grunnleggende
 • Forventet tidsbruk
  5 timer
 • Eksamen
  Diplom

Målet med kurset

Kurset er designet for deg som vil bruke digitale medier for å finne frem til flere selger, flere kjøpere eller utvikle et større og bedre nettverk innenfor markedsføring og salg av eiendom.

Kurset Micro Master i digitale medier skal gjøre kandidaten i stand til å bruke de ulike digitale og sosiale mediene til og oppnå salg, kjøp og nettverking mål innen eiendom.   

Temaer vi skal gå gjennom er; Vi skal gå gjennom formatene på de mest vanlige digitale og sosiale mediene. Vi skal gjennom brukergrensesnittet i de samme mediene. Og vi skal gå gjennom best praksis på de mest vanlige plattformene.  

Fagområdene vi er innom; Markedsføring, forbrukeratferd, kunstig intelligens, psykologi, sosiologi, markedsanalyse, nettverking og forhandlings teori

Opplærings målene


 • Kandidaten skal vite hvilke digitale og sosiale medier kunder, kjøpere, selgere eller nettverk er på
 • Kandidaten skal vite hvordan kanalene kandidaten må beherske fungerer
 • Kandidaten skal være i stand til å lage en egen media plan for den eller de kanalene kandidaten vil være god i.

Forventnings avklaring

Før forelesningen starter vi alltid med en gjennomgang og en tydelig forventings avklaring i forhold til hva kandidaten  sitte igjen med etter forelesningen.

Forelesning 

Her får kandidaten en gjennomgang av key takeaways, konklusjoner og hva kandidaten forstå.

Instruksjoner 

Instruksjonene er videoer som følger forelesningene med ulike metoder for hvordan kandidaten kan bruke kunstig intelligens.

Trening

Oppgaver og øvelser er videoer og quizer som viser og er praktisk trening i de aktivitetene kandidaten beherske og bli god i.

Digitale medier

Gjennom kurset lager kandidaten en journal/playbook, en oversikt over hva kandidaten skal gjøre aktivitet for aktivitet

Workshop

Vi har 2 workshop i året hvor du kan møte andre utvikler, eiendomsmeglere, eiendomsbesittere, advokater, private etc. Som arbeider med det samme som deg. Her arbeider vi med bedring av strategier og aktiviteter.  

Syllabus

The Lecturer-
Arvid Madland Lyngnes

Arvid Madland Lyngnes has a master of science in marketing and works as a teacher and lecturer in marketing and sales in real estate. Arvid is also an advisor for real estate developers, investors and estate agencies. Arvid is one of the founders of L&F CG learning 
Write your awesome label here.
Created with