Micro Master - Design og digital tilstedeværelse

Write your awesome label here.
 • Foreleser
  Arvid M. Lyngnes
 • Nivå
  Avansert
 • Forventet tidsbruk
  5 timer
 • Eksamen
  Diplom

Målet med kurset

Kurset er designet for deg som vil vite at virksomheten er der den skal være digitalt for å møte kundenes behov og ønsker

Kurset Micro Master - Design og digital tilstedeværelse skal gjøre daglig leder i stand til og vurdere og justere virksomhetens digitale tilstedeværelse basert på markedets ønsker og behov. 

Temaer vi skal gå gjennom er; Formatene i de ulike digitale og sosiale mediene. Påfølgende og nødvendig innholdsproduksjon

Fagområdene vi er innom; Maslow og behovsforståelse. Design og innholdsproduksjon. 

Opplærings målene


 • Kandidaten skal vite hvilke behov og ønsker markedet har
 • Kandidaten skal vite hvordan de ulike digitale og sosiale mediene brukes
 • Kandidaten skal vite hvilket innhold som må produseres for de ulike digitale og sosiale mediene for ønsket måloppnåelse.

Forventnings avklaring

Før forelesningen starter vi alltid med en gjennomgang og en tydelig forventings avklaring i forhold til hva kandidaten  sitte igjen med etter forelesningen.

Forelesning 

Her får kandidaten en gjennomgang av key takeaways, konklusjoner og hva kandidaten forstå.

Instruksjoner 

Instruksjonene er videoer som følger forelesningene med ulike metoder for hvordan kandidaten kan bruke kunstig intelligens.

Trening

Oppgaver og øvelser er videoer og quizer som viser og er praktisk trening i de aktivitetene kandidaten beherske og bli god til.

Design og digital tilstedeværelse

Gjennom kurset lager kandidaten en journal/playbook, en oversikt over hva kandidaten skal gjøre aktivitet for aktivitet for å gjennomføre salget av eiendommen

Workshop

Vi har 2 workshop i året hvor du kan møte andre utvikler, eiendomsmeglere, eiendomsbesittere, advokater, private etc. Som arbeider med det samme som deg. Her arbeider vi med bedring av strategier og aktiviteter.  

Syllabus

The Lecturer-
Arvid Madland Lyngnes

Arvid Madland Lyngnes has a master of science in marketing and works as a teacher and lecturer in marketing and sales in real estate. Arvid is also an advisor for real estate developers, investors and estate agencies. Arvid is one of the founders of L&F CG learning 
Write your awesome label here.
Created with