Micro Master - Analyse og markedsutvikling

Write your awesome label here.
 • Foreleser
  Arvid M. Lyngnes
 • Nivå
  Avansert
 • Forventet tidsbruk
  5 timer
 • Eksamen
  Diplom

Målet med kurset

Kurset er designet for alle som vil tilpasse egen organisasjon til de forventningene det lokale markedet har. 

Kurset Micro Master - analyse og markedsutvikling skal gjøre kandidaten i stand til og kartlegge markedets ønsker og forventninger til eiendomsmeglere. Og tilpasse egen organisasjon til de forventningene. 

Temaer vi skal gå gjennom er; Hvordan kartlegger vi markedets forventninger. Hvordan kartlegger vi egne attributter og egenskaper. Hvordan utvikler vi egne attributter og egenskaper slik at de tilpasses markedets forventninger. 

Fagområdene vi er innom;  Markedsanalyse

Opplærings målene


 • Kandidaten skal kunne kartlegge markedets forventninger og ønsker til og fra eiendomsmeglere 
 • Kandidaten skal kunne kartlegge til hvilken grad de forventingene og ønskene møtes av dagens organisasjon 
 • Kandidaten skal være i stand til og utvikle en plan hvor forventingene møtes av eiendomsmeglerne på kort og lang sikt. 

Forventnings avklaring

Før forelesningen starter vi alltid med en gjennomgang og en tydelig forventings avklaring i forhold til hva kandidaten  sitte igjen med etter forelesningen.

Forelesning 

Her får kandidaten en gjennomgang av key takeaways, konklusjoner og hva kandidaten forstå.

Instruksjoner 

Instruksjonene er videoer som følger forelesningene med ulike metoder for hvordan kandidaten kan bruke kunstig intelligens.

Trening

Oppgaver og øvelser er videoer og quizer som viser og er praktisk trening i de aktivitetene kandidaten beherske og bli god til.

Bud

Gjennom kurset lager kandidaten en journal/playbook, en oversikt over hva kandidaten skal gjøre aktivitet for aktivitet for å gjennomføre salget av eiendommen

Workshop

Vi har 2 workshop i året hvor du kan møte andre utvikler, eiendomsmeglere, eiendomsbesittere, advokater, private etc. Som arbeider med det samme som deg. Her arbeider vi med bedring av strategier og aktiviteter.  

Syllabus

The Lecturer-
Arvid Madland Lyngnes

Arvid Madland Lyngnes has a master of science in marketing and works as a teacher and lecturer in marketing and sales in real estate. Arvid is also an advisor for real estate developers, investors and estate agencies. Arvid is one of the founders of L&F CG learning 
Write your awesome label here.
Created with